Foto, Video & Muziek

Fotograferen, videos maken en digitaal met muziek spelen zijn mijn passies. Deze website is waar alles op samenkomt. Geniet van mijn kijk op de wereld om ons heen.

Kunst uitgedrukt

Als de foto's, videos of opnames van memorycard naar computer zijn verplaatst begint het spel om er iets moois en unieks van te maken. Er is zoveel meer dat je ermee kan doen!

Google Local Guide

Als Local Guide voeg ik unieke 'photospheres' en bij gelegenheid reviews van locaties toe aan Google Maps. Het is geweldig om door Google's auto's ongeziene plaatsen toe te voegen en die terug te zien op Maps.

Wereld in 360

Mijn meest recente passie is de ontdekkingsreis door foto's en videos in het 360-graden format. In staat zijn om virtueel je echt ergens anders te wanen en verwonderd om je heen te kijken is een fantastische ervaring.

Verhalen, gedachten, meningen en plaatjes...

Mijn foto's op Flickr

Om mijn foto's met de wereld te delen, heb ik ze op de populaire fotocommunity Flickr gezet. Vrijwel allemaal zijn ze gemaakt met mijn Panasonic Lumix camera's: G80, TZ80 en FZ82.

Hiernaast zie je een voorbeeld van één van mijn albums op deze community. Met de muis kun je er doorheen bladeren of erop klikken om naar het album op Flickr te gaan.

Zit je zelf ook op Flickr? Leuk als je me volgt, dan volg ik je terug! Ook als je er geen lid van bent kun je natuurlijk altijd gewoon genieten van mijn werk. Via de knop kom je op mijn album pagina op Flickr.
Posbank 21 september 2018

Mijn videos op Youtube

Ook op Youtube laat ik van me horen en zien. Al mijn filmpjes upload ik er naartoe. Korte en langere videos over natuur, muziek produceren, videos maken of Tongueless Takkie vindt je er, opgedeeld in playlists.

Tot 2018 maakte ik de meeste videos met PowerDirector, maar tegenwoordig alleen nog de 360° videos. Alle andere maak ik nu in Davinci Resolve Studio.

Ook hier gebruik ik alleen mijn Panasonic Lumix camera's.

Mijn muziek op Soundcloud

Behalve beeld is ook muziek een grote passie van me. Met mijn FL Studio, een arsenaal aan (legaal gekochte) softsynths en effecten en een aantal hardware controllers kun je me zo een weekendje zoet houden! Zo maak ik bijvoorbeeld lekkere trance zoals hieronder, maar beperk me nergens in!

Mijn bijdragen aan Google Maps

Als Local Guide lever ik bijdragen aan Google Maps. Regelmatig upload ik nieuwe foto's of schrijf ik af en toe een recensie over een plek.

Meestal zijn dit 'gewone' foto's maar regelmatig zet ik ook mooie 360 graden panorama's op Maps, vooral van plekken waar de Google auto's niet kunnen komen.

Zoals de 360° foto hiernaast! Sleep met de muis om rond te kijken...

360-Graden foto & video

Foto's en videos zeggen meer dan woorden. En als het in 360-graden is opgenomen vertellen ze alles! Ik vind het een geweldige ontwikkeling en maak graag ook 360 graden filmpjes en foto's.

Het vergt wel veel meer werk en computerkracht om ze te maken, maarrrr... dan heb je ook wat :) Inmiddels heb ik 3 camera's die dit kunnen: LG 360Cam, Kodak 4KVR360 en de Yi 360. Maar de mooiste 360° foto's maak ik met mijn G80 en een Nodal Ninja rotator.

Alles bij elkaar: Virtuele Tours

Met een mooi ge-animeerde Virtuele Tour komen alle uitingen die ik maak mooi samen. Zowel 360° foto's en video als gewoon 2D materiaal, texten en muziek kunnen gebruikt worden in zo'n virtuele tour.

Hier gaat natuurlijk veel werk in zitten, en daar heb ik er nog niet veel van. Maar het is zeker een passie van me en je zult er ook veel meer van gaan zien in de toekomst.

De kleine virtuele tour hiernaast is een rondgang op het landgoed rond het kasteeltje Huis Sevenaer en bevat naast de 360° foto's in de tour ook verschillende links naar foto's en videos.

Wil je de tour fullscreen zien, bezoek dan de pagina via deze knop:

Unieke 360 kunstwerken

Naast het afbeelden van de realiteit heb ik er ook plezier in om daarmee vervolgens digital art te creeren. 360 graden foto's lenen zich daar heel goed voor! Met mijn arsenaal aan grafische programma's probeer ik unieke beelden te maken.

Search